Pensiuni Certificate  

Cabana Codrin este situată pe Valea Nucșorului, principala vale de acces în Parcul Național Retezat, la 6 km de satul Nucșoara. Cabana dispune de trei corpuri de clădire și oferă servicii de cazare în camere duble, matrimoniale și family deservite de grupuri sanitare comune. La cerere sunt oferite și servicii de masă “ca la mama acasă”, precum și posibilitatea de a servi băuturi alcoolice de casă și din comerț. +40( 0) 721 411309
carnic_retezat@yahoo.com
www.codrin.ro
Cărnic, județul Hunedoara

Pensiunea Iancu are 12 locuri de cazare dispuse în 5 camere, bucătărie complet utilată la dispoziția turiștilor, sală pentru servirea mesei. La cerere, puteți achiziționa produse alimentare tradiționale realizate în gospodăria proprie. În curte există foișor, cuptor cu grătar și o zonă special amenajată pentru petrecerea timpului liber.
Pensiunea Iancu din Mălăiești, în imediata apropiere a cetății, oferă 22 locuri de cazare în 9 camere.

+40 (0) 722 762245
office@pensiuneaiancu.ro
www.pensiuneaiancu.ro
Sălașu de Sus, nr. 49
județul Hunedoara
Pensiunea Ulpia Traiana este situată lângă ruinele romane de la Sarmizegetusa și are disponibile pentru turiști 4 camere a câte 2-3 locuri și un spațiu pentru campare clasificat de 10 corturi.
Proprietarul vă poate fi ghid pentru toate obiectivele turistice din Țara Hațegului, munții Retezat, Șureanu, Țarcu și Poiana Ruscă.
+40 (0) 744 984613
office@ulpiatraiana.webpro.ro
www.ulpiatraiana.webpro.ro
Sarmizegetusa, jud. Hunedoara